HTML

Kőbányai Világos

Tóth Balázs kőbányai LMP-s önkormányzati képviselő blogja.

Friss topikok

  • Tóth Balázs LMP: @Róbert D. Kovács: Robi, egyhangúlag fogadtuk el a Vagyonkezelő 2018. évi közszolgáltatási szerződ... (2018.10.24. 17:24) Belső utak felújítása Újhegyen
  • Klára Freud: @Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik b... (2013.03.27. 05:31) Utáljuk a retkeket!?

Linkblog

Alagútrendszer a Conti-kápolna alatt

2017.08.28. 12:54 Tóth Balázs LMP

Bizonyára sokan elgondolkodtak már azon, hogy mi található a Conti-kápolna alatti ajtók mögött. Hát jelentem egy szerteágazó több száz méter hosszú alagútrendszer, mely behálózza ez egész területet. Még a tél folyamán voltunk lenn többekkel, hogy felmérjük az állapotát. Ahhoz képest meglepően jó és száraz állapotban találtuk az alagútrendszert.

Az jutott ugyanis eszembe, hogy Kőbánya turizmusának és kulturális életének jót tenne, ha az önkormányzat valamiféle kiállítóteret rendezne be itt. Ez ügyben levelet is írtam a Jegyzőnek és Weeber Tibor alpolgármesternek. Meglátjuk mi lesz.

Kommentben le lehet írni, hogy mit látnátok szívesen ezen a helyen!

Szólj hozzá!

Címkék: alagútrendszer Conti Conti-kápolna

A bejegyzés trackback címe:

https://tothbalazs-lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr8912785396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása