HTML

Kőbányai Világos

Tóth Balázs kőbányai LMP-s önkormányzati képviselő blogja.

Friss topikok

  • Tóth Balázs LMP: @Róbert D. Kovács: Robi, egyhangúlag fogadtuk el a Vagyonkezelő 2018. évi közszolgáltatási szerződ... (2018.10.24. 17:24) Belső utak felújítása Újhegyen
  • Klára Freud: @Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik b... (2013.03.27. 05:31) Utáljuk a retkeket!?

Linkblog

Segítő Angyalok

2018.11.28. 14:35 Tóth Balázs LMP

segito_angyalok.jpg

Mint azt sokan tudják, a Kőbányai Önkormányzat idén kötött szerződést a Segítő Angyalok Állatmentő Nonprofit Kft-vel a kerületi állatvédelmi feladatok ellátására. Azután történt ez, hogy a korábbi szervezettel, a FEMA-val meghiúsult a korábbi együttműködés. Aztán októberben elkezdték letartóztatni és bíróság elé állítani a közterületen életvitelszerűen tartózkodó hajléktalanokat.

Hogy ez a két dolog hogyan kapcsolódik össze? Arról kaptam értesítést, hogy az első őrizetbe vett hajléktalan nő kutyáját a Segítő Angyalok szállította el. https://index.hu/belfold/2018/11/21/jogerosen_felmentettek_az_elso_orizetbe_vett_hajlektalan_not/

Ebben meg az a furcsa, hogy ez az esemény a XI. kerületben történt. A Kutyát Hisztinek hívják és az eset a kerületi FB csoportokban is beszédtéma lett. Ha megkapom a Segítő Angyaloktól, a választ is közzé fogom tenni!

Szólj hozzá!

Címkék: hajléktalan állatvédelem Hiszti Segítő Angyalok Állatvédelmi Járőrszolgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://tothbalazs-lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr9714396362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása