HTML

Kőbányai Világos

Tóth Balázs kőbányai LMP-s önkormányzati képviselő blogja.

Friss topikok

  • Tóth Balázs LMP: @Róbert D. Kovács: Robi, egyhangúlag fogadtuk el a Vagyonkezelő 2018. évi közszolgáltatási szerződ... (2018.10.24. 17:24) Belső utak felújítása Újhegyen
  • Klára Freud: @Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik b... (2013.03.27. 05:31) Utáljuk a retkeket!?

Linkblog

Van, amit nem lehet megérteni!

2018.10.08. 01:12 Tóth Balázs LMP

Vasárnap reggelre ez a látvány fogadta az Óhegy parkba kilátogatókat. Kitört kerítés, kirúgott táblák, "migráns" feliratos kutyagumi tartályok feldöntése és szemét és szemét. Ilyenkor szokták mondani, hogy valakik jót buliztak az éjjel. De ez nem így van. Nekem is volt bulizós korszakom, csináltam is olyan dolgokat, amiktől már óvnám a saját gyerekeimet, de sohasem vandálkodtam. Nem is értem ennek a késztetésnek a mozgatórugóját az ilyenekben.

Mindenesetre a hétvégi tobzódás egy több hete tartó folyamat "csúcspontja" volt. Ideszokhatott egy olyan társaság, akinek semmi keresnivalója itt. Levélben fogom kérni fogom a polgármestert, hogy figyeljünk oda erre a jelenségre és a Közterületfelügyelet bevonásával mihamarabb füleljük le ezt a társaságot!

Szólj hozzá!

Címkék: vandalizmus közterületfelügyelet Óhegy park

A bejegyzés trackback címe:

https://tothbalazs-lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr1314287975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása