HTML

Kőbányai Világos

Tóth Balázs kőbányai LMP-s önkormányzati képviselő blogja.

Friss topikok

  • Tóth Balázs LMP: @Róbert D. Kovács: Robi, egyhangúlag fogadtuk el a Vagyonkezelő 2018. évi közszolgáltatási szerződ... (2018.10.24. 17:24) Belső utak felújítása Újhegyen
  • Klára Freud: @Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik b... (2013.03.27. 05:31) Utáljuk a retkeket!?

Linkblog

Demeter Márta

2018.10.26. 16:48 Tóth Balázs LMP

Az utóbbi időben magasra csaptak az indulatok Demeter Márta körül. Ezzel kapcsolatban tennék pár észrevételt. Az előzmények röviden:

1.: Demeter Márta elindult az LMP társelnöki tisztségéért

2.: Demeter Márta egy iratbetekintés során katonai missziók iratait nézte át, amelyben azt tapasztalta, hogy katonai repülővel szállítottak haza egy Orbán Flóra nevű leánykát. Márta erre azt gondolta, hogy biztosan Orbán Viktor lányáról van szó, ezért erre vonatkozó kérdést tett a minisztérium felé, amit a sajtó felkapott.

Észrevételeim:

1.: Tegye a szívére a kezét mindenki! Ki az, akinek nem rögtön az ugrana be, hogy a miniszterelnök lányáról van szó.

2.: OK, ha Márta árnyékra vetődött, ezt a sajtó persze ellene fordíthatja. Viszont ha valóban katonai titok az, hogy ki utazik egy ilyen gépen, akkor a minisztérium követett el államtitok sértést. Márta kérdésére csak annyit lett volna szabad válaszolniuk, hogy félrenézte, nem a miniszterelnök lányáról van szó. Ellenben az, hogy a minisztérium beazonosítható módon közölte, hogy valójában kiről van szó, az államtitok sértés. Legalábbis a Minisztérium szerint, amennyiben komolyan gondolják azt, amivel Mártát vádolják.

3.: Nem érdekes véletlen, hogy egy ilyen horderejű lejárató kampányt a kormánymédia éppen Márta társelnöki választása elé időzített. Tán csak nem az van, hogy nagyon nem akarták az elvtársak, hogy társelnökké válasszuk?

Szólj hozzá!

Címkék: államtitok társelnök Demeter Márta Orbán Flóra

A bejegyzés trackback címe:

https://tothbalazs-lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr4414323899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása