HTML

Kőbányai Világos

Tóth Balázs kőbányai LMP-s önkormányzati képviselő blogja.

Friss topikok

  • Tóth Balázs LMP: @Róbert D. Kovács: Robi, egyhangúlag fogadtuk el a Vagyonkezelő 2018. évi közszolgáltatási szerződ... (2018.10.24. 17:24) Belső utak felújítása Újhegyen
  • Klára Freud: @Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik b... (2013.03.27. 05:31) Utáljuk a retkeket!?

Linkblog

Aki nyert, aki nem...

2012.09.04. 14:09 Tóth Balázs LMP

Az önkormányzatok munkájának átláthatósága nagyon fontos, így tudjuk munkánkat bemutatni és közelebb vonni a lakosságot az Önkormányzathoz. Ennek egyik fontos eleme lenne, hogy az érdeklődő állampolgárok gyorsan és könnyen érdemi információkhoz jussanak az önkormányzat által meghirdetett közbeszerzések nyerteseiről.

Ezt 2010-ig meg is tehették, az önkormányzat honlapján, a közbeszerzési pályázatoknál (http://kobanya.hu/tart/farticle/15/3084/1) minden lényegi információt megtaláltak. Azóta azonban ez nehézségekbe ütközik. 2011-től ugyanis nincsen kitéve a pályázatok eredménye.

Én korábban már érdeklődtem az Önkormányzat munkaszervezetén belül, hogy miért van ez az állapot és miként lehet orvosolni azt. Jogszabályi változásokra hivatkoztak és azzal hitegettek, hogy előbb utóbb megoldódik a dolog, de mindez idáig nem történt semmi. Ezért fordulok most Önhöz.

Így kezdődik a Jegyző Úrnak ma eljuttatott levelem, melyben arra kértem, hogy járjon el az ügy érdekében és 2011-ig visszamenőleg tetesse ki az illetékesekkel az azóta lefutott önkormányzati közbeszerzéseket és azok eredményét, a nyertes cégek nevével együtt. Kértem továbbá, hogy a jövőben a nyertes pályázat elfogadását követően kerüljenek ki szintén ugyanezen adatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothbalazs-lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr994813508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása