HTML

Kőbányai Világos

Tóth Balázs kőbányai LMP-s önkormányzati képviselő blogja.

Friss topikok

  • Tóth Balázs LMP: @Róbert D. Kovács: Robi, egyhangúlag fogadtuk el a Vagyonkezelő 2018. évi közszolgáltatási szerződ... (2018.10.24. 17:24) Belső utak felújítása Újhegyen
  • Klára Freud: @Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik b... (2013.03.27. 05:31) Utáljuk a retkeket!?

Linkblog

Streetball és éremeső

2012.05.23. 01:02 Tóth Balázs LMP

A hétvége ismét mozgalmasan telt. A Népligetben megrendezésre került a Streetball bajnokság. A hangulat jó volt. Az önkormányzat VIP csapatában végül nem tudtam játszani, mert el kellett jönnünk, de bemelegíteni azért be tudtam a Fideszes vezetőkkel. Jól esett, amikor az első kosárra dobásom után Pap Sándor alpolgármester megkérdezte, hogy "Te kosaraztál?". Ezek szerint látszik még valami belőle.

Ismét elcsodálkoztunk, hogy milyen szép ez a park, de szomorkodtunk is, hogy nincs a helyén kezelve ez a hatalmas érték. A Kincstúra keretében ládikót is kerestünk a gyerekekkel, de azt sajnos nem találtuk meg, mert nem nyomtattuk ki a kis térképet.

A vasárnap pedig igazi éremesőt hozott a számunkra. A fiammal elmentünk a Pestszentlőrinc Sakk Kupára. Egyre többet fejlődik a fiú a sakknak köszönhetően. A játék mellett javítja kombinációs készségét, megtanítja figyelni, összpontosítani és a versenyszellemet is beleplántálja. Ebben teljesen egyet tudok érteni Révész Máriusszal, a sakk nagyon fontos. Pláne, ha -mint Ő is vasárnap - valaki megnyeri a korosztályában a kupát. Boldogan tértünk haza, és hétfőn mindenkinek dicsekedhetett a sikereivel és a kupájával. Úgy kellett már ez Neki, mint egy falat kenyér, mivel állandóan frusztrálta a gondolat, hogy nincs még érme, míg a nővérének már több is van.

Szerencsére Kira is tovább növelte ezek számát, mert aznap délután ezüstéremmel állított haza a budapesti rocky bajnokságról. Természetesen Ő is nagyon örült. Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nem tud szétszakadni.

Este senkit sem kellett ringatni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothbalazs-lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr214532915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása