HTML

Kőbányai Világos

Tóth Balázs kőbányai LMP-s önkormányzati képviselő blogja.

Friss topikok

  • Tóth Balázs LMP: @Róbert D. Kovács: Robi, egyhangúlag fogadtuk el a Vagyonkezelő 2018. évi közszolgáltatási szerződ... (2018.10.24. 17:24) Belső utak felújítása Újhegyen
  • Klára Freud: @Tóth Balázs LMP: nem ismerem az e-mail címedet, nem adhatom ki nyilvánosan a család nevét, akik b... (2013.03.27. 05:31) Utáljuk a retkeket!?

Linkblog

Köszönetnyilvánítás az önkormányzati választások után

2010.10.20. 10:24 Tóth Balázs LMP

Tisztelt kőbányai választópolgárok!

Kedves szimpatizánsaink!

A 2010. évi önkormányzati választások lezajlottak kerületünkben is. Ennek során az LMP is megmérettette magát, aminek következtében az Önök szavazatai alapján képviselői mandátumot nyertem a kőbányai képviselőtestületben.

Köszönet minden választópolgárnak, aki elment szavazni és külön köszönet azoknak, akik az LMP-t tisztelték meg szavazatukkal. Nagy jelentőséggel bír számunkra, hogy Kőbányán is volt 1621 olyan választópolgár, akik amellett tették le voksukat, hogy az LMP kerületi szinten is erőteljesebben hallathassa hangját. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a belénk vetett bizalmat és négy év múlva már ne az új szereplőben való bizalom motiválhassa irányunkba a szavazókat, hanem a Kőbányán kifejtett munkánk.

Ennek első lépéseként, immáron az eredmények ismeretének függvényében, ismételten fel szeretném hívni a tisztelt választópolgárok figyelmét, hogy számítok az Önök közreműködésére is abban, hogy átlátható módon és ami szintén nagyon fontos, írásban lefektetett, konkrét megkötések  alapján – gyakorlatilag egy Önökkel megkötött munkaszerződéssel – folytathassam képviselői munkámat. A szerződés részleteit megtalálhatják kerületi honlapunkon:

http://kobanya.lehetmas.hu/hirek/140/ilyen-meg-nem-volt/

illetve a Kőbánya.infon is:

http://www.kobanya.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1866:ilyen-meg-nem-volt-a-kbanyai-lmp-komolyan-gondolja&catid=42:kozelet&Itemid=84

Értek már vádak azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen szerződés demagóg és azt a látszatot kelti, mintha már rögtön a választópolgárokhoz fordulnánk segítségért. Én viszont úgy gondolom, hogy szép dolog a politikusokba vetett bizalom, de mégis csak elképesztő dolog, hogy a politikusok az egyetlenek, akiket nem köt legalább anyagi felelősségvállalás a „munkáltatójukhoz”, vagyis Önökhöz, választópolgárokhoz.

Kérem továbbá Önöket, hogy pártszimpátiától függetlenül forduljanak hozzám bizalommal, küldjék el számomra javaslataikat, ötleteiket. A képviselőtestületben nem pártkatonaként fogok helyet foglalni, hanem Kőbányáért tiszta szívéből tenni akaró helyi politikusként. Ebben a munkámban csak egy dolog fog vezérelni, hogy szeretett Kőbányánk jobbításáért munkálkodhassam bárkivel, aki ugyanígy gondolja.

Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

Tisztelettel:
Tóth Balázs
megválasztott képviselő
Kőbánya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothbalazs-lmp.blog.hu/api/trackback/id/tr64528984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása